logo100x500

facebook
youtube
instagram
© 2021 Bend za vjenčanja i zabave - Grande

Bend za vjenčanja, maturalne, krštenja i zabave
info@bendgrande.com
 

Bend za vjenčanja - Grande

Pregledajte snimke uživo sa vjenčanja te naše nastupe na TVu.
 

Grupa vam svojim iskustvom jamči odličnu zabavu na vašem vjenčanju kao i na bilo kojoj drugoj zabavi za koju ste zainteresirani. Našu karijeru započeli smo kao trio još 2000. godine, a danas nastupamo na vjenčanjima i ostalim prigodnim događajima prvenstveno kao grupa, iako se rado prilagođavamo vašim željama i mogućnostima nastupamo kao sastav s 5 članova. S nama također može nastupiti harmonikaš.

Na primjerima snimljenim na vjenčanjima u ljeto 2011-te možete se uvjeriti da je naš repertoar pjesama uvijek aktualan i personaliziran za svako vjenčanje tj. potpuno prilagođen vašim željama. Gledajući ove kratke video snimke, primijetiti ćete također i da se pjesme koje izvodimo na ovim vjenčanjima ne prikazuju na našoj standardnoj listi primjera što je možda i najbolji dokaz da naš repertoar konstatno ažuriramo i nadopunjujemo novim hitovima i izvedbama.
 

S vama u dogovoru prilagoditi ćemo i izraditi originalni repertoar za vaše vjenčanje, a naše bogato iskustvo jamac je odlične zabave na vašoj proslavi.


Pogledajte primjere sa vjenčanja ...

Video zapisi sa vjenčanja

Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder